Yawei Nisshinbo + Ketec = Mare succes

    La Compa Sibiu (www.compa.ro), una dintre cele mai mari companii exportatoare din Romania, echipa noastra de service a finalizat recent instalarea a doua masini unelte produse de bine-cunoscuta firma YAWEI-NISSHINBO: o masina CNC de stantat cu turela model HPI-3044 si o masina CNC de indoit tip abkant model PBH 220-3100. Masina de stantat cu turela HPI-03044 a fost echipata cu un sistem de scule de la firma KETEC astfel incat impreuna sa poata garanta o productie la un inalt standard o perioada lunga de timp.

HPI-3044

Masina CNC de stantat cu turela HPI-3044 ofera o productivitate remarcabila pentru repere ce au multe perforatii sau care necesita multe stantari. Aceasta masina este capabila sa stanteze in otel inox cu grosimi de pana la 4 mm si otel carbon cu grosimi de pana la 6,35 mm si poate lucra cu un sistem vast de scule pentru a-si mari versatiltatea. Astfel masina este capabila de a produce o gama larga de componente fara a fi nevoie de a schimba sculele. Se reduc astfel costurile de productie si creste productivitatea.

690 gauri cu embosare in tabla de otel in mai putin de 6 min 60% timp salvat in comparatie cu metodele anterioare.

Repere complexe, ce in trecut necesitau operatii de prelucrare multiple pe mai multe masini, acum sunt executate pe o singura masina cu un efort minim si intr-un singur proces de prelucrare. Operatii precum gaurire, stantare, formare, marcare, indoire, decupare pe contur, sunt doar cateva tipuri de prelucrari ce pot fi efectuate cu HPI-3044.

KETEC salveaza 30-50% din bugetul alocat sculelor de stantat

KETEC este una dintre cele mai mari companii, pe plan mondial, specializata in producerea de scule pentru masinile de stantat cu turela si ofera o gama larga de scule pentru a acoperi toate procesele de prelucrare pe aceste masini. Calitatea ridicata a produselor si raportul foarte bun pret-calitate fac din compania KETEC cel mai bun partener pentru masinile de stantat cu turela.

PBH 220-3100

Cunoscuta pentru rezultate foarte precise si eficienta ridicata, masina CNC de indoit tip abkant, model PBH 220-3100 este cea mai buna alegere pentru viteze mari de productie si calitate superioara a produselor. Cu sistemul de compensare a bombajului instalat ca dotare standard, sunt garantate cele mai bune rezultate in orice conditii de lucru.

Prima masina CNC de indoit tip abkant, produs de Yawei-Nisshinbo, instalata in Moldova

    In mai, Moldagrotehnica (www.moldagrotehnica.md), cea mai mare companie producatoare de utilaje agricole din Moldova, a instalat si dat in exploatare prima masina CNC de indoit tip abkant YAWEI-NISSHINBO model PBH 220-3100. Succesul de care se bucura Yawei-Nisshinbo in Romania precum si calitatea deosebita a masinilor, a determinat conducerea companiei Moldagrotehnica sa opteze pentru acest brand. Fiabilitate ridicata, stabilitate, precizie, componente ce inglobeaza cea mai noua tehnologie, design modern sunt doar cateva caracteristici ce fac ca masinile produse de Yawei-Nisshinbo sa fie apreciate in toata lumea.

PBH 220-3100

  • Control servo electo-hidraulic cu bucla intreaga
  • Sistem hidraulic HOERBIGER, Germania
  • Forta mare de indoire: 2000kN
  • Lungime de indoire: 3100 mm
  • Prindere mecanica usoara pentru scula superioara
  • Sistem avansat de protectie a operatorului
  • Masa de lucru echipata cu sistem hidraulic controlat CNC de compensarea a bombajului
  • Doua scale lininare HEIDENHAIN instalate
  • Comanda numerica: Delem DA65W

Punerea in functiune a masinii de indoit model PBH 220-3100 va duce la o crestere a calitatii produselor, scurtarea timpilor de lucru si la crestere a productivitatii. Versatilitatea acestor masini, precum si gama variata de scule ce pot fi montate determina o diversificare a productie si implicit la reducerea costurilor de retehnologizare.

Masa de lucru este formata din 3 parti, dintre care partea mediana este masa principala de lucru iar celelalte doua sunt folosite pentru compensarea hidraulica a bombajului.
Presiunea pentru functia hidraulica de compensare a bombajului este setata automat, dupa ce lungimea si grosimea placii de indoit a fost programata in controler. Placile de otel rezistente, asamblate ca un “sandwhich” opereaza cu sistemul hidraulic antibombaj - asigura un unghi egal de indoire pe toata lungimea indoirii.