VOITH - sistem de stantare cu dinamica inalta

 

Capul de stantare hidraulic este de productie germana, sistemul de ajustare a cursei si sistemul de presare este mentinut stabil, pe intreaga cursa, cu protectie la suprapresiune. Hidraulica de calitate asigura o stabilitate performanta, fiabilitate si zgomot redus.

Turela si indexarea sculelor (Made in Japan)

 

Turela are o structura compacta, o ghidare mai buna si o precizie mai ridicata. Pastrand aproape pozitia de indexare a sculei, precizia ridicata si eficienta sporita, turela este actionata de un pinion melcat scufundat in baie de ulei, pentru a reduce la minim uzura si a prelungi durata de exploatare.

Schimbarea stantelor inferioare

 

Stantele inferioara se pot inlocui cu usurinta, datorita unui sistem inovativ ce ofera precizie, rapiditate si comoditate.

Bucsa de fixare a stantei

 

Turela adopta o structura cu bucse, marind astfel durata de exploatare. Bucsele de fixare a stantelor au o suprafata calita, proprietati anti-uzura si pot fi schimbate cu usurinta fara a necesita demontarea intregii turele.

Aceste masini de stantat avansate pot opera la viteze ridicate prin combinarea dinamica a capului hidraulic de stantare de mare viteza, cu o turela mare si versatila si o masa de lucru cu un design inovativ ce ofera o crestere a productie cu peste 75% fata de metodele clasice.