yawei masini cnc de stantat cu turela

Turela cu scule, patentata de NISSINBO, avand o structura subtire, permite noi posibilitati de procesare. Indiferent daca se stanteaza, se modealeaza sau marcheaza, masinile YAWEI-NISSHINBO ofera un potential de prelucrare a tablelor complet nou.

yawei.eu tehnologie nisshinbo turela cu scule

Sistemul CNC de la SIEMENS aflat in varful tehnologiei mondiale, garanteaza cea mai usoara operare, procesare fara erori chiar si in situatiile in care se prelucreaza cu operatii multiple.

yawei.eu tehnologie siemens sistem CNC

Cadrul cu design tip portal ofera rigiditate si stabilitate superioare. Acesta cuplat cu un sistem de control al stantarii de inalta precizie, face ca aceste masini sa fie folosite pentru aplicatii de stantare, formare si embosare cu performante ridicate, cat si aplicatii tip roata Wilson cum ar fi roata de canelare, roata de decupare si operatii de formare.

yawei.eu cadru cu desing tip portal

Cursa, viteza si forta de stantare programabile, precum si functia de indexare a tuturor sculelor, transforma seriile HPI/HPE in masini de stantare CNC cu turela cu flexibilitate foarte ridicata. Dotata cu masa support cu perii pe toata suprafata si sistem de repozitionare standard, toate formatele standard de table pot fi prelucrate fara nicio problema.

yawei.eu posibilitati de prelucrare
www.yawei.eu